Kurser

Januar 2018: Væv din egen vikle

Den 27. – 28. januar 2018

Drømmer du om at prøve at væve din egen vikle, så har du nu muligheden for at prøve. Møns Vævehus tilbyder kursus, hvor væven er sat op og klar, og du ”blot” skal væve. Dette betyder at alle kan være med, uanset om du er nybegynder eller har prøvet at væve før.

Kurset vil være fra lørdag morgen til søndag eftermiddag, og vi håber at vi kan få nogle rigtig hyggelige timer med masser af intens vævning.

Væven vil være sat op med ubleget bomuld 8/2 i ca. 80 cm bredde og 3 meters længde, i en kippervariation. Der vil blive vævet med bomuld 8/2, medmindre andet aftales. Såfremt du ikke når at blive færdig med dit projekt, vil vi sørge for at det bliver vævet færdigt, og sendt til dig.

Underviserne er Gitte og Katja fra Møns Vævehus, som begge er erfarne vævere.

Prisen for det hele vil være 3500 kr. inkl. frokost begge dage og slyngeringe, hvis du ønsker at din vikle skal være en ringslynge. Der skal betales et depositum på halvdelen af beløbet senest den 1. december og resten betales 1. januar. Der vil være plads til 6 deltagere, og tilmelding er efter først til mølle princippet. Tilmelding er først gældende, når der er betalt depositum. Ved evt. frafald betales depositum tilbage indtil 31. december. Efter 31/12 betales der altså ikke depositum tilbage. Det vil være muligt at overnatte i huset, dog er der ikke bad. Ønsker man at overnatte inkl. morgenmad søndag, vil prisen være 3700 kr. Det vil være muligt at købe drikkevarer i huset hele weekenden.

Tilmelding kan ske på facebook eller på kurser@mønsvævehus.dk